2009.10.20. 18:03| Szerző: Othello

Bele is kezdek!

Talán már hallottatok is erről, pár napja játszották a Liverpool-Sunderland meccset,
amit az utóbbi nyert meg 1-0ra. A gond csak ugye a fentebb látott strandlabdával kezdődik, amit egy idióta Liverpool-szurkoló lökött be a pályára. Bent kapura lőtt, a labda megpattant az idegen tárgyon, és bement. Az igazi poén pedig, hogy a bíró tisztán látta mi történt, mégis megadta a gólt! Michael Jonesnak ezért felelnie kell a játékvezetők bizottsága előtt.
A dagi meg biztos megkapta, 65.000 dühös szurkolót nem lehetett könnyű lerázni...

 

A következő videóról egyszerűen nem tudok mit mondani..



 Alant pedig...

.. a román sünök akcióban! Azért ők sem panaszkodhatnak...


 

Egy kis cukiság :

A macskák tényleg imádják a macskagyökeret, számukra ez olyan mint egy drog.
Ja, ha már itt tartunk:


A pennsylvania-i rendőrség letartóztatott egy csávót, akinek szó szerint marijuana ragadt a homlokára. A 29 éves Cesar Lopez akkor vált gyanússá, amikor a rendőrök megjelenésére elkezdett turkálni a baseball-sapkájában. A felügyelő ezután meglepődve vette észre a kikandikáló műanyag zacskót a fejfedő alól. A rendőrök szerint a baseball-sapka izzadásgátló-csíkja gyakori rejtekhelye a fűnek.
 

Ez nem semmi. Hóernyőzés (így kell ezt mondani?) közben elkapja a szél és belevágja a hegyoldalba. Azért nem lettem volna a helyében...

Mára én ennyi voltam, úgyérzem letudtam a mát és a holnapot is :D

A bejegyzés trackback címe:

https://capaember.blog.hu/api/trackback/id/tr921463599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ShaSh 2009.10.20. 21:23:45

azok a román rendőrök kúrvára szégyelhetik magukat bazdmeg XD am be voltak állva az volt a probléma, láttam a román hiradóban XD
süti beállítások módosítása