2009.10.14. 18:28| Szerző: Othello

"-Fogd meg, tedd odébb!
- Nem én, Ő!"

A háttér:
A zavart elméjű leányzó istent okolta, hogy barátnője kórházban van, és követelte, hogy mozduljon meg a biblia. Az persze nem mozdult, de a beteg barátnő hirtelen pillanatok alatt ott termett a teremben.
Érdemes odafigyelni az érdekes áhítat meghívás plotra és a kiemelkedő színészi teljesítményre.

Csak pár kérdésem lenne:
-Ha már a barátnője kórházban van, miért nem az ő gyógyulását követelte, mi a francra jó egy szerencsétlen biblia megmozdítása?
-Miért kellett bele az a sírvaröhögős-szánalmas randikéréses jelenet? :D:D De most komolyan, ha már a megzakkanás szélén állsz, akkor a legkisebb gondod is nagyobb annál mint hogy jön e a görbehátú IT-s haverod a zenés áhítatra...
-Mi baja volt a csajnak? Bement a kórházba és semmit nem tudtak megállapítani az orvosok.
Ilyen nincs, valami tünete csak volt, ha pedig valami megmagyarázhatatlan betegség akkor nem engedik ki a hétvégére.
-"Isten tényleg mindenható!" Na ez kérlek honnan következik? Abból hogy egy csajnak elmúlt a rosszulléte? Egyébként is, honnan tudják hogy nem Isten okozta a bajokat? (Ha egy megmagyarázhatatlan dolog történik az csakis isteni közbeavatkozás lehet, nem?)
Mert ha így történt, akkor (mivel mindentudó), pontosan tudta h a  beteg barátnője bekattan, röhögött egy jót, majd meggyógyította, mindenféle ok és cél nélkül. (Zárójelben megjegyzem hogy isten nem is lehet mindenható és mindentudó egyszerre, mert ha mindent tud akkor ismeri a jövőt, azaz azt is hogy a jövőben miket fog tenni, ha viszont tudja hogy mit fog tenni akkor azon nem változtathat, tehát nem mindenható, ha meg igen akkor pedig tévedett és nem mindentudó, de kezdek eltérni a tárgytól :D)
-Mennyi ideje volt a csaj a kórházban? Ha rövid ideje, az megmagyarázná a dagi zavartságát, azt viszont nem h hogy gyógyult meg és ért oda ilyen gyorsan. Ha hosszú ideje, akkor a husinak pszichiátrián a helye, mert nem képes feldolgozni egy betegséget. Plusz nincsenek más barátai? Miért nem hívta fel a barátnője mikor kiengedték? Ki az a nő aki visszakíséri a nagybeteget? Miért nem látogatta meg a kórházban ha ennyire aggódott?

A bejegyzés trackback címe:

https://capaember.blog.hu/api/trackback/id/tr421450334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása