2009.09.22. 20:30| Szerző: Othello

1. Mozart írt egy zeneművet 6 hangra,  Leck mich im Arsch azaz Nyald ki a seggem címmel. Hasonlóan ehhez, egy másik darabjának a címe Nyald a fenekem szép tisztára, a lyrics itt van az utóbbihoz:
"Lick my ass nicely,
lick it nice and clean,
nice and clean, lick my ass.
That’s a greasy desire, nicely buttered,
like the licking of roast meat, my daily activity.
Three will lick more than two,
come on, just try it,
and lick, lick, lick.
Everybody lick his own ass himself."

2. A vízilovak nem izzadnak, ehelyett egy különleges rózsaszín folyadékot választanak ki, ami egy természetes naptej. Ez, és a víz alatt töltött hosszú idő megvédi őket a szavannai forró napsütéstől.

3. A kenguruk nem tudnak fingani, ehelyett a kis mennyiségű metánt energiaforrássá alakítják, amit a testük újra felhasznál. A tudósok már dolgoznak rajta, hogyan lehetne a jelenséget okozó baktériumot tehenekbe is áttelepíteni, a globális felmelegedés lassítására.

4. A hidegháború alatt az amerikaiak kifejlesztettek egy puskát, ami nukleáris robbanófejeket lőtt ki magából. Nem vicc, '56ban kezdték el a gyártását, 2100 készült el belőle. A katonák csak Davy Crockettnek hívták. Link hozzá

 

Ez egy insider-poén filmes körökben, a Wilhelm-scream. '51-ben használták először, azóta a sikere töretlen :D

A bejegyzés trackback címe:

https://capaember.blog.hu/api/trackback/id/tr791398181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KeRge 2009.09.23. 20:12:20

ááá wilhelm scream
EPIC!:D
süti beállítások módosítása