2009.09.22. 16:00| Szerző: KeRge

A ló (Equus caballus) az emlősök (Mammalia) osztályának a páratlanujjú patások (Perissodactyla) rendjéhez tartozó állat. Ugye mindenkinek ez jut eszébe, ha megpillant egy pacit valamerre? De miért is szereti az ember ezt a négylábú mégis megbotló állatot?

 

 

 Hogy minderre fényderítsünk, vizsgáljuk meg a természetét: Ez az állat igazán békés: reggel 8tól este 6ig legelészik, kérődzik, szarik és sütkérezik a napfényben- majd haza megy és megnézi a Balázs show-t. Persze legfőképp szarik:(ne tessék megijedni a hölgy nem áll meg az állat farkánál, amennyiben ilyen félelmeink vannak tessék leszokni az animal porn-ról)

 

Az állatot legfőképp nagyobb terhek cipelésére, igás állatként használják fel a PHARASZTOOK! De előfordulhat az állat lázadni kezd ez ellen, főelg ha a teher nem PHARASZt és dohos színházi ruhát visel (ez esetben tógát)


 Azonban ha tovább molesztálják, akkor a Chuck Norris, és az ezerarcú Steven Segal tanította technikával végez becserkészett áldoztával: Figyelem a Ló nagyobb túlerővel szemben is hatékony!



Címkék: lovak fail  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://capaember.blog.hu/api/trackback/id/tr181398233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KamkOoR. 2009.09.22. 20:05:14

húbaz. 3-as számú vidibe kapott egy talpast :D

KeRge 2009.09.22. 20:38:22

ja a téma ötletadásért ty:D
süti beállítások módosítása