2009.09.18. 12:00| Szerző: KeRge

Ahogy mindenki vágja fejből és már a könyökén jön ki- hála a médiának: jön az apokalipszis, az antikrisztus, világvége, elvisz a sertésinfluenza, elfogy a víz de a legnagyobb gond:túlnépesedik a Föld-> nem lesz kaja és mindenki úgy fog kinézni mint egy éhes etióp (bár azt nem tudom, hogy létezik e jóllakott etióp...) majd végül lassan mindenkinek kaput Hogy mindez bekövetkezik e? Hát belegondolva abba hogy 20 éves se vagyok mégis megéltem már vagy legalább 5-6 világvégét... De mégis valami megoldást keresni kell!

Vajon mit lehetne tenni? Kövessünk egy sikeres példát: Kína: születésszabályozás. Megvalósítása egyszerű lenne: véletlenszerűen kiválasztott férfi egyedeket különböző módon megfosztani khm hát férfiasságuktól... Mindezt persze olcsón otthon is fellelhető eszközökkel, mert ugye Gazdasági Világválság: jobb ha állampapírt vesze' inkább me' arra van garancia...

De persze Amerika ebben is előttünk jár. Nézzük csak:

Eszközök: egyszerű üveg és egy kis szénsavas pia. Siker garantált: Hallgassák a nőies sikolyt a beavatkozás után.


Eszközök: gördeszka, oszlop: művelethez kisebb ügyesség szükségeltetik, így nem minden férfi egyeden elvégezhető. Teljes siker a tesztalany fájdalmában cipőjét is elveszti.


Eszközök:tűzijáték, halált megvető bátorság. Teljes siker: a kameramunkát végző munkatárs nem bírja nézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://capaember.blog.hu/api/trackback/id/tr851389315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KamkOoR. 2009.09.18. 20:12:28

úúgeccc mitkapott az első. júúj

Othello 2009.09.18. 21:32:22

Iiiidióóóótááááááák...
süti beállítások módosítása