2009.09.04. 18:17| Szerző: Othello

1. Az egerek egy golyóstollnyi helyen is átférnek.
 
2. A kecskéknek téglalap alakú a pupillájuk.

3. A lovak nem látnak egyenesen maguk elé.

4. A patkányok nem képesek hányni.

5. A gorilla tudományos neve Gorilla Gorilla Gorilla

6. A hattyú képes eltörni egy ember csontját (tényleg: 2001ben egy ember karját törte miközben meg akarta simogatni a kicsinyeket, ugyanebben az évben valaki más pedig a lábát)

7. Ha a tarantula a földre esik, egyszerűen darabokra törik (a csontvázuk ugyanis kívül található)

8. A szerecsendió mérgező (azt hiszem ételízesítésre használják... de ha valamivel többet emésztesz meg a kelleténél (2 gramm) akkor az amfetamin hatásához hasonló tüneteket vált ki, láz és fejfájás mellett, 10 gramm után hallucinálsz, egy egész dió megevése pedig pszichózishoz vezet, eddig 2 halálesetet diagnosztizáltak miatta)

9. Az esőerdőben van egy növényfaj, amely teljes szélcsendben is rázkódik

10.
 

A fenti futrinka potrohából hidrogén-peroxidot és hidrokinnineket lövell ki védekezésképpen (sorozatban 70x), a két vegyület reakcióba lép egymással és forrni kezd: ez a kisebb állatok és rovarok számára halálos, az embernek pedig eléggé fájdalmas

A bejegyzés trackback címe:

https://capaember.blog.hu/api/trackback/id/tr981360302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása