2009.08.16. 08:10| Szerző: KeRge

Egy osztrák férfit 2004 májusában apartmanja ablakában találtak meg, kevéssé élõ állapotban. Az apartman tulajdonosa arra lett figyelmes, hogy a félig lehúzott konyhaablakon két láb lóg ki; közelebbi szemle után az is kiderült, hogy a buggyant bérlõ feje a mosogatóba lógott, ebbe fulladt bele - illetve a forró vízbe.

A vizsgálatok kiderítették, hogy a férfi egy alkohol-és drogfogyasztással tarkított tivornyáról tért haza, és a konyhaablakon szándékozott bejutni a hajlékba. Õ azonban nem volt elég hajlékony ahhoz, hogy a félig felhúzott ablakon bejusson, sõt, vergõdésében a forró vizes csapot is kinyitotta véletlenül, amibe aztán belelógott a feje. A rendõrség a mai napig nem tudta kideríteni, hogy miért nem zárta el a csapot, húzta ki a dugót - vagy ment be az ajtón, hiszen kulcsai a farzsebében voltak.

Címkék: halál darwin díj hüyleség  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://capaember.blog.hu/api/trackback/id/tr191311728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása