2009.08.13. 10:10| Szerző: KeRge

Hát akkor szemezgessünk -év: 2001

 

2001 május 30, Oregon - Egy Ismael nevű férfi balesetet szenvedett, melynek kövtkeztében egy 7500 volt-os elektromos kábel a teherautója tetejére zuhant. Mivel sietős dolga lehetett, metszőollót ragadott, és azzal kezdte nyirbálni a kábelt. Füstölgő maradványaira nem sokkal később találtak rá.

Egy kocsmáros megtagadta ittas állapotban közismerten erőszakos törzsvendégétől a további kiszolgálást, mire a felháborodott piás inzultált egy nőt. Más vendégek erre megragadták és kidobták a bárból az elázott férfit, akire a kiérkező hatóságok az úttesten találtak rá, amint nagy átéléssel utánzott egy sebesség-lassító buckát.

Két autópályadíj-szedő egy barátságos hógolyócsatával szórakoztatta magát, míg egyikük az éppen áthaladó teherautóról próbált muníciót szerezni. A férfi azonban nem volt szerencsés, keze beakadt a ponyva kötélzetébe, és az autó, bódéjából kirántva, maga után vonszolta, éppen elég hosszan ahhoz, hogy belehaljon.

Észak-Ghana-ban a törzsi harcok során időnként varázslathoz is folyamodnak. Nemrégiben 16 elszánt harcos egy orvosságos embertől olyan varázskeveréket vásárolt, amely sebezhetetlenné tesz a golyóval szemben. Miután bekenték testüket a keverékkel, egy bátor önkéntesen kipróbáltak a mágia hatékonyságát...a hibásan működő varázslat áruba bocsátójával még aznap leszámolt...az életben maradt 15 harcos.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://capaember.blog.hu/api/trackback/id/tr441305973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása